Bel ons op: 0318-239010

Bestellen

                                                                                                         Ga terug naar Medichain-klantenservice

  • Bestelling wijzigen of annuleren

       Dat zul je net zien. Heb je zojuist de bestelling afgerond, ben je iets vergeten... Geen paniek. Wij verzamelen alle bestellingen vóór 11 uur 's morgens. 

Alles wat er voor 11 uur binnenkomt kan nog meegenomen worden met de bestelling. Dus als je om 16.00 uur een bestelling hebt gedaan en je ziet dat je wat vergeten bent, dan kan je het gewenste product nog tot 11 uur de volgende morgen toevoegen aan een nieuwe bestelling. Zet er dan wel even in de opmerkingen bij dat je deze wilt toevoegen aan de eerdere bestelling. We hoeven dan geen extra verzendkosten in rekening te brengen.

  • Een Medichain-account aanmaken.

       Een Medichain-account aanmaken is kosteloos voor huisartsen en andere 1e-lijns zorgverleners en het levert je louter voordelen op.

  • Je Medichain wachtwoord vergeten? 

        Ben je het Medichain-wachtwoord vergeten? Geen paniek! Dat gebeurt vaker dan je denkt.
        Klik op 'wachtwoord vergeten' in het inlogscherm en geef het emailadres op dat bij ons staat geregistreerd. Je ontvangt een mail met een link om een nieuw wachtwoord te kunnen aanmaken.

  • Voorraadstatus

De bestelknop op de productpagina geeft aan of ons magazijn het item wel of niet op voorraad heeft. 
Wij proberen hier natuurlijk zo accuraat mogelijk mee om te gaan, echter soms blijkt een artikel eerder op te zijn dan we dachten.
We berichten je daar dan over en uiteraard zorgen we dat je het artikel zo snel mogelijk krijgt toegestuurd.