Bel ons op: 0318-239010

Professionele Cryotherapie

De Medichain Cryo-service 

Medichain levert in heel Nederland vloeibare stikstof. Iedere dag van de week heeft u het hele jaar door de beschikking over vloeibare stikstof in de praktijk. U kunt zo uw patiënt direct en op een professionele manier met cryotherapie behandelen.

De Medichain CryoService houdt het volgende in:

  • U koopt een 20 liter stikstofcontainer
  • U neemt een jaarabonnement
  • Hiervoor krijgt u iedere 2 maanden vloeibare stikstof aan de praktijk geleverd. 

 

Cryotherapie toebehoren  

 

A. 20 LITER OPSLAGVAT VLOEIBARE STIKSTOF

image

20 Liter stikstofvat incl. een kleine dipper waarmee u vloeibare stikstof omhoog kunt halen uit het vat. Het stikstofvat is een eenmalige aanschaf. Hierdoor kunnen wij de leveringen van de vloeibare stikstof veel goedkoper aanbieden (de hier getoonde hevel en Cry-Ac® zijn niet inbegrepen bij de prijs). 

 

B. ABONNEMENT LEVERING VLOEIBARE STIKSTOF

Iedere twee maanden wordt uw 20 L. stikstof container gevuld. Dat betekent dat er altijd voldoende vloeibare stikstof in de praktijk aanwezig is, zonder teveel ruimte in beslag te nemen. U sluit hiervoor een abonnement af. 

 

C. DE Cry-Ac® 

Cry-Ac®

De Cry-Ac® is een precisie applicator voor dermatologische cryotherapie. De Cry-Ac® zorgt ervoor dat de wratten- en andere huidvormsels professioneel, effectief en nauwkeurig, maar ook pijnlozer kunnen worden behandeld. Door de aanschaf van de Cry-Ac® bent u in staat om alle benodige huidvormsels op een professionele manier te behandelen. 

 

D. CRYOPLATE

Cryoplate

De CryoPlate is de weefselbeschermer die hoort bij de Cry-Ac®. De CryoPlate heeft vier openingen die variëren in diameter. Hierdoor is het gezonde weefsel rond de aan te stippen plek beschermd. U behandelt zo alleen de aandoening zelf en laat u de gezonde huid intact. Als u met de Cry-Ac® gaat werken raden wij u aan om kunt u ook nog een CryoPlate aan te schaffen voor de bescherming van de gezonde huid. Werken met de CryoPlate zorgt voor minder pijn aangezien de gevoelige gezonde niet wordt meebehandeld. Ook voor verheven vormsels zoals fibromata kunnen zo zonder veel problemen worden behandeld. Zelfs op lastig bereikbare plaatsen zoals bijvoorbeeld op een ooglid.

 

E.  HEVELSYSTEEM

Als u met de Cry-Ac® gaat werken dan dient u een stikstofhevel te hebben om de vloeibare stikstof over te hevelen naar de de Cry-Ac®. Het hevelsysteem zorgt ervoor dat u op een veilige manier de vloeibare stikstof uit het stikstofvat kunt hevelen in de Cry-Ac®. U plaatst de hevel op de opening van het vat. Door de druk in het vat van de vloeibare stikstof kan de stikstof eenvoudig worden overgeheveld naar de Cry-Ac®.

image

Bent u geinteresseerd? Kijk in onze webshop voor de artikelen en de prijzen.