Bel ons op: 0318-239010

Levertijd & verzendkosten

Wij doen ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 11 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd.

Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. 

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten.

De verzendkosten bedragen:

€ 5,95 (exl. BTW) voor bestellingen onder de € 100,- (excl. BTW)
Gratis voor bestellingen vanaf € 100,- (excl. BTW)

Levering:

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorgen van GLS en TNT. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

  • Bestelling wijzigen of annuleren

       Dat zul je net zien. Heb je zojuist de bestelling afgerond, ben je iets vergeten... Geen paniek. Wij verzamelen alle bestellingen vóór 11 uur 's morgens. 

Alles wat er voor 11 uur binnenkomt kan nog meegenomen worden met de bestelling. Dus als je om 16.00 uur een bestelling hebt gedaan en je ziet dat je wat vergeten bent, dan kan je het gewenste product nog tot 11 uur de volgende morgen toevoegen aan een nieuwe bestelling. 

Zet er dan wel even in de opmerkingen bij dat je deze wilt toevoegen aan de eerdere bestelling. We hoeven dan geen extra verzendkosten in rekening te brengen.

  • Een Medichain-account aanmaken.

       Een Medichain-account aanmaken is kosteloos voor huisartsen en andere 1e-lijns zorgverleners en het levert louter voordelen op. Aanmelden doe je hier.

  • Je Medichain wachtwoord vergeten? 

        Ben je het Medichain-wachtwoord vergeten? Geen paniek! Dat gebeurt vaker dan je denkt. 
        Klik op 'wachtwoord vergeten' in het inlogscherm en geef het emailadres op dat bij ons staat geregistreerd. Je ontvangt een mail met een link om een nieuw wachtwoord te kunnen aanmaken.

  • Voorraadstatus

De bestelknop op de productpagina geeft aan of ons magazijn het item wel of niet op voorraad heeft. 
Wij proberen hier natuurlijk zo accuraat mogelijk mee om te gaan, echter soms blijkt een artikel eerder op te zijn dan we dachten. 
We berichten je daar dan over en uiteraard zorgen we dat je het artikel zo snel mogelijk krijgt toegestuurd.