Bel ons op: 0318-239010

Praktijkinrichting

Icon   

Een nieuwe praktijk inrichten is een vak apart.

U wilt een mooie praktijk met een professionele uitstraling. En toch wilt u niet te veel betalen.
Hierbij wil Medichain graag uw partner zijn.

Of het nu gaat om een geheel nieuw gezondheidscentrum of om een verbouwing van een eenmanspraktijk.

Inrichting op maat.

Bent u zich aan het oriënteren  over nieuwbouw of verbouw? Wij kunnen wij u na een kennismakingsgesprek een concurrerende offerte aanbieden. 
Wij werken samenwerken met een modern interieur ontwerp en inrichtingsbureau. Zij kunnen met hun innovatieve ontwerpers en geschoolde interieurbouwers een prachtige praktijk voor u ontwerpen en inrichten.

Vanaf het eerste overleg over het gewenste interieurontwerp, tot aan de realisatie kunt u er op vertrouwen dat de bouw voor u op een plezierige manier zal verlopen.
Van het begin tot het eind krijgt u gedegen en vakbekwaam advies.  Het resultaat is een praktijk waar u met plezier zult gaan werken. 

Projectmanagement en interieur advies

Onze projectmanagers zijn Gabrielle de Jong en Roelof Wobben. Zij hebben ruim 20 jaar ervaring in het ontwerpen en inrichten van eerstelijns bouwprojecten. Ze hebben daarmee een schat aan ervaring opgebouwd. Zij kennen de prijzen en beheersen het spel en zijn goed ingevoerd met de eisen van de LHV bouwcommissie.  
Ervaring is opgedaan met apotheken, tandartsenpraktijken, huisartsenpraktijken, zorgcentra. Kortom onze partners weten waar ze over praten.

Medisch meubilair en apparatuur

Uiteraard kunt u voor al het medische meubilair en - apparatuur bij Medichain terecht.  Als het gaat om het inrichten van de medische ruimten heeft u daarvoor gedegen en gespecialiseerd advies nodig. Onze accountmanagers kennen alle ‘ins en outs’ als het gaat om de technische eisen waar de installatie van uw medische apparatuur aan moet voldoen. Zij weten antwoorden op uw vragen zoals: 

Computers en randapparatuur

Kijk voor ons totale ICT aanbod onder: ICT&Databeheer
Onze ICT-accountmanagers zijn experts als het gaat om praktijkautomatisering. Lees hierover meer onder praktijkautomatisering

Telefooninstallatie

Moet uw oude telefooncentrale mee verhuizen of gaat u nu overstappen op een geheel nieuw en modern systeem via “VoIP telefonie”, waarbij u helemaal geen centrale meer nodig heeft? Kijk voor meer informatie over ons telefonie concept op onze speciale website van MediPhone.

Wachtkamer oplossingen.

Voor uw wachtkamer bieden wij onder de naam MediScreen en MediSound mooie oplossingen aan voor een wachtkamerscherm en wachtkamermuziek.
Bekijk hiervoor verder onze website MediScreen


Wilt u meer weten waarmee wij u kunnen helpen bij de verbouwing van uw praktijk, bij nieuwbouw projecten of bij de inrichting van uw nieuwe praktijk?

Maak dan een afspraak met onze adviseurs. Stuur ons gerust een mail met uw wensen.