Bel ons op: 0318-239010

Habru Mini-Multo Standaard: Model MMS (N.H.G.)

Meer afbeeldingen

Habru Mini-Multo Standaard: Model MMS (N.H.G.)
Op aanvraag
Marktprijs
€ 825,00
Uw prijs
€ 749,00
Medichain prijs
*geld alleen voor artsen ingeschreven bij Medichain
Het model MMS is samen met een werkgroep van de Commissie Praktijkvoering van het Nederlandse Huisart­sen Genootschap ontwikkeld. Door deze samenwerking zijn veel praktische oplossingen en mogelijkheden in deze onderzoek­bank verwerkt.

Door de vele “extra’s” bestempelt de werkgroep de Mini-Multo Standaard tot de kleine onderzoekbank met veel mogelijkheden. Veel van deze mogelijkheden vindt u ook terug in de andere onderzoekbanken. Door het unieke bouwsysteem kan de bank altijd worden geleverd in een uitvoering die voldoet aan de persoonlijke wensen van de gebruiker.

Door het benengedeelte vrijwel geheel in te schuiven en op verschillende punten te fixeren, kan de gestrekt liggende patiënt met minimale moeite in een goede (gynaecologische) ligging worden gebracht. Met de standaard voetsteunen kunt u de pati­ënt in de juist houding brengen.

Met dit compacte model is een volledig onderzoek zeer goed mogelijk in een ruimte van 1.30 x 2.00 meter, waarin ook nog opgenomen een krukje, wastafel, kapstok, weegschaal en meetlat. Dat maakt dit model uniek.

Ondanks zijn compacte formaat heeft deze onderzoekbank voldoende ruimte om de armen vrij van de romp te laten liggen. Hoofd- schoudersteun is traploos verstelbaar tussen horizontaal en 60 graden, blokkeert automatisch en is aan beide kanten van de bank te bedienen.

Technische gegevens

Afmeting met ingeschoven voetendeel: 115 x 69 cm
Afmeting met uitgeschoven voetendeel: 200 x 54 cm
Hoogte van het vaste gedeelte: 80 cm
De bank is standaard voorzien van;
Inclusief: Voetsteunen en Papierrolhouder voor een papierrol.
OF

Details

Merk Habru Productnummer 101000
Kleur Meerdere kleuren Aantal stuks per verpakking 1 stuks
Afmeting 115x69cm