Bel ons op: 0318-239010

Eén loket voor uw praktijkvoering

De 'best practice'. 

Medichain zoekt naar de beste kwaliteit biedt de services en producten tegen een zo voordelig mogelijk prijs aan. Dit noemen we de 'Beste Practice". Hierdoor hebben zorgondernemers slechts één loket nodig voor hun praktijkvoering. Dat scheelt veel tijd en kosten.  

Medichain is ooit opgericht door een huisarts met 28 jaar praktijkervaring, die vond dat hij te veel tijd en kosten kwijt was om de praktijk goed te laten draaien.
Begonnen als een inkooporganisatie voor huisartsen is Medichain uitgegroeid tot een 'one stop shop' waar huisartsen, maar ook apothekers en andere eerstelijnszorgverleners terecht kunnen voor hun praktijkinkopen en voor hun totale ICT infrastructuur.   

Medichain 'Praktijkservice voor eerstelijn zorgondernemers'

De praktijkhouder heeft met Medichain nu een eigen organisatie, die begrijpt wat huisartsen nodig hebben. Door goed te luisteren en samen te werken met praktijkhouders en praktijkmanagers, kunnen wij ons aanbod steeds beter afstemmen op de behoeften in het veld. Dat levert gemak en tijdwinst op voor de praktijkhouder en het beperkt de faalkosten.

MedZ-Online: de kennis-website van Medichain, met interessante artikelen over de praktijkvoering.

Medichain als medische groothandel

Medichain heeft een eigen, op huisartsenpraktijken gespecialiseerd, aanbod gecreëerd. Via onze webshop kunnen praktijkhouders tegen zeer concurrerende prijzen bij ons hun inkopen. Praktijkhouders kunnen zich gratis registreren. Om het bestelproces te vereenvoudigen hebben wij een kernselectie gemaakt van medische verbruiksmaterialen.

Deze vindt u terug onder de "Medichain Standaard."

Medichain als aanbieder van ICT en telefonie oplossingen speciaal voor medische praktijken.

Medichain heeft voor het belangrijke aandachtsgebied ICT en telefonie een eigen service opgericht. Deze service voldoet aan alle eisen die op dit gebied aan praktijken in de eerstelijn en apotheken worden gesteld.  Inmiddels mochten wij voor veel huisartsen, apothekers en fysiotherapeuten in heel Nederland hun ICT en VoIP projecten begeleiden en installeren.

Voor ICT-services heeft Medichain een aantal eigen producten ontwikkeld, gericht op de medische praktijk:

  • MediPhone is onze handelsnaam voor Hosted telefonie oplossing van Medichain. Met de flexibiliteit en functionaliteit die in de eerstelijn nodig zijn;
  • Medichain-ICT voor de inrichting van uw computerpark en het totale ICT-beheer. Uw software (HIS, AIS) goed beschermd en beheerd. Wij bieden zowel lokale server oplossingen als Hosted ICT (ASP) oplossingen aan.
  • Dataprotectie: Beveiligde internetverbindingen, beveiligde dataopslag, antivirus bewaking en Wi-Fi in eigen beheer;
  • Inkoop van computers en andere ICT-producten;
  • MediScreen en MediSound zijn onze handelsnamen voor Narrowcasting (wachtkamerscherm)- en Wachtkamermuziek oplossingen.

Directe link naar onze medische webshop:  

Liever direct naar de webshop? Stel dan deze pagina in als uw bestelpagina: